Thursday, August 03, 2006

Je suis déjá arrivée.

Heikun keikun.

12.8. 07:40 Helsinki
12.8. 09:40 Lontoo
12.8. 21:00 Montreal

Ei vaan osaa vielä pieni mieli käsittää, et nyt sitä jo ollaan Montrealis. Varsinkin ku ihan hetki sitten sitä hurpatettiin, että "No sitten syksyllä, ohan siihen aikaa". Loppupeleissä - ei siihen oikeesti vaan oo niin paljon aikaa :) Munhan piti kirjottaa blogii jo ennen lähtöö ja tehdä vaik mitä, niinku esimerkiks hoitaa kaikki pakolliset asiat etukäteen, miettii pakkaamista, vaihtaa dollareita lompakkoon jne. ja varmaan jokainen tässä vaiheessa tajuaa, että ei se aina vaan ihan suunnitelmien mukaan mene.

Mutta tuota. Stressaamatta paras. Hyvin ehti pakkaa edellisenä iltana ja vieläpä kompaktisti, enkä toistaiseks oo keksiny mitään sellasta puuttuvaa mitä ei täältä sais (Kaiusta lukuunottamatta :P). Meinas tosin kasetti hajoo ihan totaalisti, ku vesselit keksi sitten rupee pommijuttuja harrastamaan Heathrowlla pari päivää ennen lähtöä. Olis nyt menny vaik Mikkelin lentokentälle leikkimään siks aikaa, et mä oisin ehtiny alta pois. Suorastaan houkutteleva ajatus lähteä lentelemään Atlantin toiselle puolelle seuraneitinä läpinäkyvä muovipussi, passi ja lompakko.

British Airwaysin 777:t tosin pelastaa paljon Lontoo-Montreal lennolla, kun viihdykettä on joka lähtöön vaikkei omia romuja saanukkaan mukana kantaa. Silti kieltämättä vähän jänskätti laittaa mm. läppäri ruumaan raavaiden lentokenttäsetien paiskottavaks, mut kaipa niitäkin oli ohjeistettu tällä kertaa purkamaan aggressioitaan johonkin muuhun kuin matkalaukkuihin. Oli ilon hetkiä tänään, kun kaivoin ekan kerran koneen matkalaukusta jännäkakat korvassa, et toimiihan se vielä joohanjoohanjoohan. Toimii toimii.

Ois niin paljon kaikkee kerrottavaa, mut ei vaan nyt jaksa. Pari yötä oon viettäny hotelleissa ja tänään pääs sit omaan kämppään, niin ehti ekaa kertaa ees koneelle näpyttelemään. Nyt taas väsyttää kutakuinkin paljon, että tekis mieli mennä ihan just koisimaan. Huomenna ehkä vois tsemppaa pienet updatet tähän päivään asti.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home