Wednesday, August 16, 2006

Pientä updatea

Hiiohoi.

Tähän lyhyesti saapumishässäkkä:
- Hki-Vantaalla check-in:ssä niiden kone sano, että mulla pitäis olla paperiliput vaikka kuitissakin selvästi sanottiin, että e-ticket. Siitä selvittiin pienellä soittelulla ja sain liput kouraan.
- Heathrow'lla jouduttiin venailemaan, kun kone ei päässyt oikealle portille, koska siinä oli vielä edellinen kone venailemassa matkustajia turvatarkastuksista.
- Löytyi toinen vapaa portti, mutta siinä olikin sitten automaattinen ohjaussysteemi rikki, millä koneet kiinnittyvät enempiä kolaroimatta portteihin. Venattiin vähän lisää, että joku fiksaisi sen tai henkilökohtaisesti tulis ohjaamaan kiinnittymisen.
- Lähtö Montrealiin olikin sitten jo jälleen toinen juttu. Boarding alkoi puol tuntia myöhässä ja sen lisäksi odottelimme jotain matkustajia 1,5h, joten about pari tuntia myöhässä päästiin vasta lähtemään. Nämä myöhästyneet matkustajat ehti just portin taakse siinä vaiheessa ku turvavideot oli jo nähty, joten sinne jäivät. Mitäs läksivät niiiiin.
- Saapuminen Montrealiin sujui suht sulavasti siihen asti, kunnes päästiin passin tarkastukseen. Siitä kun piti jatkaa immigration officeen, jotta saisi leimat passiin ja pääsisi jenkeistä tarvittaessa takaisin tälle puolelle rajaa. Sattuipa somasti, että jonossa meitä ennen oli noin kolme sataa intialaista pingopangoa asioimassa jollain heimokielellä, joten ei jonot oikein vetäneet. Siinä kun oli päivän haahuillut Lontoon lentokentällä, lentänyt juuri 7 tuntia, kello paikallista aikaa puol kakstoista (Suomen aikaa jo aamu) meinasi usko loppua. Saatiin onneks leimat ja matkalaukutkin oli saapunu ja tullistakin pääs vaan kävelemällä läpi.
- Hotellin buukkaaminen olikin jo uusi tarina. Siihen aikaan kun yrität soitella huonetta, vastaus on fullbooked. Täällä jotkut lomat just tähän aikaan ja missään hostelleissa ei oo tietenkään receptionii keskellä yötä. Yks yhden hengen huone löyty sit Airport Hiltonista (joo, halpaa), mut siinä vaiheessa oli vaan yks prio: nukkumaan.
- Taksi lentokentältä hotellille (matkaa luikaus, pari hassua kilsaa) makso 25 dollaria!!11 Meinas siinä vaiheessa hajoo pää, ku lentokentältä liikennöinti o aina vähintää 15 dollaria - mitä ei siis tiedetty.

Tästä eteenpäin menikin sitten jo sulavammin ja oppituntina: varaa majoitus etukäteen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home