Sunday, August 20, 2006

Myös Montrealissa sataa vettä

Nytton vettä satanu yhteensoittoon eilisestä illasta, joten sitä jo muutama desi on ehtinyt taivaalta tippua. Onneks olin mahdottoman viksu tuossa alkuviikosta ja kävin halpisputiikista ostamassa sateenvarjon hintaan 2.99$. Sateenvarjolle oli eilenkin aika paljon käyttöä baariin mennessä, mut sieltä pois tullessa vettä niinku oikeesti satoi, ni ei auttanu enää paljon varjotkaan.

Tänään ois alkuperäsen ohjelman mukaan ollu luvassa piknik Mont Royalin vuorella, mutta ei se patonkikaan taida maistua yhtä hyvältä sateessa kuin auringon paisteessa. Jälleen kerran tänään nähtiin erinomainen taidonnäyte kanalalaisesta (juu, kanalalaisesta) organisointikyvystä, kun mitään ilmoitusta ei ole tullut sateen vaikutuksesta piknikkiin. Päätettiin sitten pirauttaa lähdön kynnyksellä HECchangen tyypeille, et mikäs o pläni ja ne sitten sanoo, että ei oo piknikkiä. Näil dudeilla on meidän kaikkien sähköpostit ryhmämailina, joten ei pitäisi olla niin vaikeaa ja hankalaa pistää joku notice, sillä aina jotkut tarkastaa mailinsa myös aamuisin.

Me ei siis lähdetty suotta venailemaan tapaamispaikkaan, mutta veikkaampa, että siellä on aikalailla ollut jengiä. Omat kengät pysy siis kuivina ja vitutuskäyrä varsin olemattomana. Sadepäivän kunniaks hengailen siis himbessa lukemassa Cosmoo (olin jälleen viksu, ku eilen ostin senkin 'just in case') ja laitetaan vaikka murmelin kuva piristämään muidenkin päivää. Toi otus chillaili siis La Rondessa, huvipuistossa kyttäämässä ilmasta ruokaa. Ois mulla ainakin joka päivä hauskaa, jos ton näkönen naama kattois aamusin peilistä takasi :>

0 Comments:

Post a Comment

<< Home