Tuesday, September 19, 2006

Go Habs Go!


Tänään ohjelmanumerona oli lätkäkauden avaus, eli Montréal Canadiens vs. Boston Bruins harjoitusmatsi, johon saatiin liput toverilliseen 14 dollarin kappalehintaan. Toki ylin mahodollinen rivi, mutta hyvin näki olennaiset sieltäkin. Ja halvalla kun saa, niin pitäähän sitä lähteä. Peli oli siis tosiaan kauden eka pre-game, et jäbät lähinnä sovittelee luistimia takaisin jalkaan ja miettii kuinka ne hienot solmut tehtiinkään.

Tästäkin faktasta huolimatta Bell Centerissä oli ihan älytön tunnelma. Jengi ihan fileissään Habs -gearit päällä ja halli loppuun myytynä. Peli ei tosin mennyt ihan suunnitelmien mukaan, mutta eipä näyttäny menoa haittaavan. Oli muuten Koivun eka peli viiteen kuukauteen silmävamman jälkeen ja kyllähän siel areenalla Koivua diggailtiin. Go Habsia huudettiin loppu sekunneille asti, vaikka takkiin tuli kokonaista 5-2, mut tärkeintähän tuossa touhussa tuntuu olevan se viihde ja syöminen. Samalla periaatteella näköjään edetään kuin baseball matseissa, että mussutetaan hodarii kitusiin sen minkä ehtii ja huuhdotaan ne ylihintaisella olusella mahalaukun pohjalle. Tosin, mun budjetilla siellä ei hirveemmin muuta tehdä, kun keskitytään peliin - halpaa on jälleen kuin saippua :D

Kuva on vähän surkee ja tumma (mut ei kykene nyt millään fiksaamaan, kun unittaa) eikä siitä saa oikeeta kuvaa miten suuri toi areena itseasias onkaan, kun tos ylälaidassa on noi median selostuskopit, ni ei näy vastakkaiselle puolelle: Halli vetää sellaiset 21 000 nälkäistä lätkäfania. Suurinosa kauden varsinaisista peleistä on jo nyt loppuunmyytyjä, vaikka liput tuli myyntiin viime lauantaina. Etenkin lippudiilereille tuntuu nää piletit kelpaavan ja sitten sitä rahastetaan hallin edessä ennen matsia myymällä ne epätoivoisille liputtomille ressukoille markkinahintaan 100 dollaria ja ylöspäin (lipputoimistosta kun ne on ostettu 30$->).

Jotenkin on pakko kuitenkin kikkaila liput joko Devils tai Edmonton peliin, kunhan kausi pääsee kunnolla vauhtiin. Jos kerta meininki on tuota luokkaa jo pregameissa, niin villi veikkaus antaa odottaa vieläkin enemmän. Nyt siis voin laittaa rastit seuraaviin kohtiin:

(x) Näe lätkämatsi
( ) Näe amerikkalaista fudista
(x) Näe baseballia

Alouettesien viimeinen kotipeli siis lokakuun lopulla.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home