Wednesday, November 01, 2006

Halloweenkoomat





Halloweenillan jälkeisessä koomassa on aina hyvä ruveta luovaksi. NOOOOT. Olo on tällä hetkellä juurikin yhtä hehkeä kuin kurpitsalla, mutta jos ei veikkaa, ni ei voi voittaa. Maistoin muuten eilen ekan kerran kurpitsapiirakkaa ja solikin aika elämys. Koska oletusarvoisesti kurpitsapiirakka näyttää aika villiltä ja vähemmän herkulliselta, mut loppupeleissä se maistukin ihan piparilta. Tai ainakin mun mielestä, kukaan muu ei tuntunu löytävän niitä piparinsävyjä. Varmuuden välttämiseksi tipautin sit 3/4 piirakkaa lattialle, jotta voisimme tutkia rakennetta ja koostumusta hieman tarkemmin. Pumpkin Pie Rescue olikin eilisillan suurimpia ohjelmanumeroita. Halloweenmenussa oli myös pinkkejä ja sinisiä popkorneja ja vihreitä jelloshotteja perusmupeltamisen lisäks. (Ja Anna näytti ihan Idols-Nannalta ton tukkareuhkan kans :D)



Pitkä miinus lähtee halloweennihkeilijöille. Jengi jotain rupes jännittää, et ei jaksa ja ei oo asuu ja koulua kovasti jne. Ihan ymmärrettävää kyllä, kun viikko matkusteltu ja koulujuttujakin on. Mut halloween o vaan kerran vuodessa ja etenkin kerran tän Kanadanreissun aikana. Me oltais oltu ihan fileissä tunaamassa kaikenlaista halloweenaiheista limasafkaa ja vetelemäs decorationit niin vimosen päälle, mut vähän kuihtu siin innostus ku jengi laitto nihkeysvaihteen päälle. Mutta ei pidä antaa tälläisten seikkojen häiritä: käytiin sitten hakemassa kaupasta hassunhauskaa halloweenräkää (siis to
ta seittiä) ja muita olennaisia teemaan sopivia aletuotteita. Ei silleen, että myöhässä oltais jos tiistai-iltana kuuden jälkeen haahuilaan tyhjien hyllyjen välissä, mut ajatus on aina tärkein eiksje.


Loppupeleissä jengiä olikin tupa täynnä ja jotkut satsannu ihan kybällä kostyymiin, mikä oli enemmän kuin toivottavaa. Mun hattu oli vaan liian iso väentungokseen, ku oli populaa joka suunnalla ja mä en mahtunu enää etenemään mu taikurihatun kans. Et sori vaan jos o naama mustelmilla tänään; soli vaan mun hattu ;)

Kuvat o vähä huonoja, mut se annettakoon näin pelottavaan vuodenaikaan anteeksi. Pitihän siinä itekki ehtiä bilettämään, eikä sompailla kameran kans koko iltaa. Ilman salamaa ei näköjää ollu tarpeeks vakaa käsi edes alkuillasta, joten piti tehdä kompromissi oikean tunnelman välittymisen ja tärähtämättömien kuvien välillä. Kyl te tajuutte. Lattiat oli yön pimetessä tahmaisessa mallasjuomassa, joten välillä sai suorastaan kiskoa sukkia parketista irti ja keittiö lainehtii yhäkin pulloista, kun roskapäivä on vasta huomenna. Mutta hienot bileet anyway, halloween vois olla mun puolesta ennemminkin joka lokakuu kuin vaan kerran vuodessa ;>

0 Comments:

Post a Comment

<< Home