Friday, October 20, 2006

Lunta - en ala!

Tämän hetken tilannetiedoitus: ulkona sataa lunta ja säätiedoitus näyttää +2 astetta. Jotain niin pahasti väärässä nyt tässä kaupungissa, koska Suomessa jengi tepastelee keskimäärin shortseissa vielä. Ja sitä paitsi, Montréal on keskieuroopan kanssa about samoilla leveyspiireillä ja lunta?! Joku mainosti ihan täpinöissään "L'été indienne", et kuin täällä tarkenee kesäisissä olosuhteissa vielä syyskussa. Joo ei. Tällä hetkellä päivälämpötilat on noin 4 astetta keskimääräistä alempana, että kiitti vaan kasvihuoneilmiöt!

Alkaa jotenkin houkutella se Miamin reissu entistä enemmän. Toivottavasti sinne ei tarvitse ottaa lumilkolaa mukaan, koska ei mahtuisi matkalaukkuun. Kolmessakymmenessä on lämmöt pyöriny tähän asti, et kaiken todennäköisyyden mukaan toivottavasti myös viiden päivän kuluttua saadaan arskaa enemmän kuin epämääräisiä sääilmiöitä. Pienenä recappina: maanantaiaamuna lähden siis bussilla köröttelemään kohti Bostonia, jossa yövytään kaksi yötä ja sieltä matka jatkuu suorinvartaloin kerien kolmoisvoltilla lentokoneeseen, joka vie meidät suomipolot keskiviikkona puoliltapäivin Miamiin. Siellä bunkkaillaan 5 yötä tai niin pitkään, että torakat ei syö meitä. Paluu tapahtuu maanantaina 30.11. ensin Bostoniin ja sieltä iltabussilla takaisin 'Monttuun'.

Tästä on hyvä jatkaa Halloweenkekkereihin. Kiitos ja hei, lähden soittamaan vihaisen puhelun paikalliselle Pekka Poudalle, että tätä ei ainakaan tilattu.

P.S. Tänään hyytyi sähköt keittiöstä ja kylppäristä, kun päällä oli peräti fööni ja mikro.

1 Comments:

At 2:07 PM, Blogger hantzu said...

HAH!
Täällä lumesta ei oo vielä tietookaan, päivällä lämpötilä ollu n.18c, auringon paistaessa vielä enemmänkin ja jengi istuu vielä terassilla (tosin takit päällä mut kuitenki!)

 

Post a Comment

<< Home