Wednesday, September 20, 2006

Oj tämä ihana kaupunki <3

Tämän päivän tarina koskee shoppailua - hieno harrastus kaiken kaikkiaan, vaatisi vaan hieman pääomaa. Kiva tulla jostain Suomesta tänne, kun himbessä kenkäkaupat o pullollaan jotain erivärisiä kumisaappaita ja sitten täällä on noin miljoona trijoonaa kivaa kenkää putiikit täynnä. Ja kaupatkaan ei ihan käymällä lopu kesken, kun Montréal on rakennettu varsin tehokkaasti maan alle. Siellä sitä senkun tepastelee kaupasta toiseen ja kauppakeskuksesta toiseen ja mitään ei tajua maailman menosta.

Paljon en oo edes ehtinyt kaupoissa kipittää tällä välin, mut tänään missiona oli hankkia uimalasit (kun mullahan on Suomessa kokonainen setti uimatarvikkeita, mutta voi vaan arvailla tuliko ne tänne asti sitten mukaan...). Sillä verukkeella olikin sitten hyvä mennä keskustaan ja kuin ollakkaan, äkkiä olinkin jossain ihan muissa kuin urheiluvälineliikkeissä. Tähän väliin o pakko sanoo muutama sananen esim. Winners -nimisestä kaupasta. Winners ostaa firmoilta kauden ylijäämää kilpailukykyiseen hintaan ja myy ne sitten itse eteenpäin about puoleen hintaan alkuperäisestä vähittäismyyntihinnasta. Suurinosa kaupasta on toki ihan täyttä tuubaa, kun muotivirtaukset 70-luvulta iskee, mutta jos vähänkään jaksaa etsiä, sieltä saattaa löytää vaikka mitä.

Itselle ainakin tarttui mukaan Fornarinan kengät 44 dollarilla (molen niiiiin rakastunu niihin ny) ja Triple 5 Soulin paita parilla kybällä. Ja oishan siellä ollu vaikka mitä, kun vauhtiin pääsi. Noitten jälkeen oli vaan pakko lähtee kassalle päin, kun alkuperäinen tarkotus ei ollu suinkaan shoppailla vaan ettiä ne uimalasit. Sit kipitin suorinta tietä urheilukauppaan ja ostin halvimmat uimalasit ikinä ja menin kotiin ;)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home