Monday, November 20, 2006

Ja näin hujahti taas yks viikonloppu

Heippatirallaa. Heitetäämpä muutamalla valokuvalla viime lauantaista, kun en nyt muutakaan keksi. Katteltiin siinä iloisessa hengessä Montréal vs. Atlanta matsi ja siinä sivussa maisteltiin hieman janojuomaa. Ensipuraisu suomalaisesta siideristä miltei neljään kuukauteen oli suorastaan maaginen elämys. Kiitti Kaius, ku jaksoit roudaa <3 (+ tietty helmi, et toit ittes tänne asti :)

Näistä kekkereistä jatkettiin kulmakuppilaan, jossa popitettiin taas jotain aivan uskomatonta quebeciläistä settiä. Paikalliset huutaa ja kiljuu ja pomppii ja riehuu, kun joku Röllipeikkomelodia pärähtää soimaan - ja josta meillä ei todellakaan ole mitään hajua. Pompitaan sitten mukana ja leikitään quebeciläsiä. Ihan hilpeää, mutta tavote on kuitenkin aina ehtiä vikalla metrolla himaan ja siinä pysyttiin nyttenkin. Tultiin jopa toka vikalla, joten odotukset ylitetty!


Lauantaikuvista propsit Annalle, ku enhän mä tietenkään mitään kameroita ole jaksanut kantaa mukana.


(Canadiens -alttari Ilen & Janinan huushollin kellarista. Ilmanen bisse sille, kuka onnistuu istumaan oikean maalintekijän kohdalle sohvalle oli alkuperäinen diili, mut niil oliki kaappi tyhjä eikä kukaan noista kyl edes siinä matsissa tehnyt osumia.)

(Matti Nykäs -henkeä, oikeaoppinen telemark ja balanssia haetaan tasaisesta määrästä nestettä. Kuvassa myös Michael ja Laura)

Sunnuntaina me nohevat päätettiin sitten mennä kattomaan Annan ringetteturnausfinaalia, kun oishan se sääli missaa tsäännsi nähdä Suomen ringettelahjakkuus täydessä tohinassa. Mulla ei varsinkaan ollu ko. lajista juuri mitään hajua ja pikkasen kassalla olin kyl matsin ajan. Tuli vähän sellain flashback Toronton baseballpelistä "Miks noi tekee noi?" - ringette o vähä niinku lätkää, muttei sinnepäinkään ja baseball o vähä niinku pesistä, muttei sinnepäinkään. Noora liittyi kans iloiseen joukkioomme ja sepä olikin sit ainut, jolla oli säännöstelmät hanskassa, ni ei ihan menny sivusuun sekin pelielämys.

(Anna in action)

(Pienet paparazzit Nooran kans)

Sit unimaahan katselemaan Organizational Behaviorin hassunhauskoja teorioita pikakelauksella, jotta huomenna taas särmänä koulussa. Kiitttimoiiiii. (Njuuuu Jorkista kirjottelen lisää joskus, jos jaksattaa)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home