Sunday, November 26, 2006

Saiko kukaan rekisterinumeroa ylös?

(Kukkeliskuuuuuu! Minä, Miia, Johannes, Janina & Michael)

(Pöytäseurue, joka puhui sujuvalla ranskalla. Kumma kyllä, ettei mulla ollu hirveesti kommentoitavaa loppupeleissä...)

(Ile veti jälleen kerran tunteella ja isolla sydämellä - 70's are right here!)

(Oscareitten hengessä tilaisuudessa jaettiin myös palkintoja. Ruotsalainen Henrietta ja italialainen Eugenio voitti seksikkäimmän yksilön palkinnot)

Oli meinaan eilen juurikin sellainen päivä, että joku ajanut rekalla päältä ja lujaa ja vielä varmuuden välttämiseksi ottanut uuden kierroksen peruuttaen. Perjantaina oli tosiaan Farewell Gala ja viikonlopun olotila oikeastaan hyvin mukaillut tuota tosiasiaa. Poskessa mustelma, oikee ranne kipee, polviin koskee, etuvarpaaseen sattuu... et ihan hyvin tässä kai vedetään? Polvista syytän aikaisemmin viikolla tapahtunutta, kun vetäisin aamuisella lipat keskelle katua, mutta loppu onkin sitten taas hyvää tarinaa.

Kävipä meinaan sellaiset Martti Ahtisaaret, et oksat pois ja paperikoneet käyntiin. Hengailin baaritiskin välittömässä läheisyydessä ihan muina miehinä, kun ihan yhtäkkiä puskista korkokengän kitkakerroin päättikin olla juuri sillä hetkellä riittämätön sillä alustalla. Epäilemättä lattialle loiskunut viinan määrä saattoi edesauttaa tätäkin tapahtumaa, koska lattia suorastaan lainehti paikoitelleen. Otin sitten tyylikkään laskeutumisen suoraan naamalleni, vaikka koitin kovasti ottaa käsilllä vastaan (tästä siis kipeä ranne, mutta lopputulos ei ollut ihan halutunmukainen). Poski kopsahtaa lattiaan, kokoilen itteni ja selvennän tilanteen "I'm ok, just fell on my face and nothing to lose here".

(Liisan kanssa tarjoillaan pienet hymyt. BTW, kuka muistaa nähneensä mulla joskus kiharat?! --- That's what I was thinking about)

(Mää ja mun kämppikset: Anne Laure, Maria Louisa, joku suomipelle ja Steffi. Mut miks ihmeessä mullon noin tyhmä ilme ja iso pää?! Ja näköjään mä oon keksiny huivillekkin jo aivan uutta käyttöö)

(Michael nauttii runsaasta 30 dollarin iltapalasta)

Meillä oli alunalkaen ilmassa pientä epäilyä illallisen laadusta, kun Galan puuhamiehinä toimivat hyvin maineensa perustelleet HEChangen tyypit. Joku ehkä saattaa muistaa jostain vuoden savumerkki postauksesta kuin otettuja olimme kanadalaisen barbequen antimista. Ja Galassa järjestö jatkoi samaa halvaksi havaittua linjaa. Alku näyti varsin lupaavalta, kun pöytiin oli nätisti katettu vesilasi, viinilasi, leipä/salaattilautanen, jälkiruokalusikka ja kahdet haarukat & veitset. Menu lupaili alkupalaksi vihreän salaatin, pääruuaksi oli valittavana vasikkaa, jotain pastarullaa tai lohta ja jälkkäriksi kokin erikoinen.

Antipestosalaattia ei sitten ikinä näkynyt ja pääruokakin piti hakea itse vähän niinkuin koulun ruokalassa. Sieltä sitten ojennettiin aina riittäväksi katsottu määrä ravintoa, esim. salaattia sai kokonaista kaksi lusikallista ja jos erehtyi ottamaan pääruuaksi pastakikkareen, ei saanut mitään muuta? Kuvasta huomaa kuinka runsas Michaelin pastainen illallinen oli ja omalta kohdaltakin pakko sanoa, että olihan siinä mäkkäriä ikävä. Söin uunilohta ja riisiä?! Ei kai kukaan oikeasti ikinä syö lohen kanssa riisiä? Kolme riisiä ja surullinen muutaman sentin lohisuikale ei myöskään saanut mua täysin vakuuttuneeksi siitä mihin HEChange on 120 x 30 dollaria saanut kulumaan.

Kaikkein parasta tuossakin oli se, että pöytään oli katettu ne tuplahaarukat ja veitset vaikka niillä ei todellakaan ollut mitään käyttöä :D Mäkin taidan tästä lähtien laittaa vähintään viidet haarukat pöytään ihan vaan uskotellakseni itselle, että ravintolassa ollaan ja kaikki ammattilaiset tekee näin. Toi oli vähä niinku kirsikka kakun päälle, se vimonen silaus. Koska HEChange vaihtojärjestö ei oo missään vaiheessa vakuuttanu, ni se o hyvä, ettei ne alkanu sykkii nyttenkää :>>

However, ihan mielettömän hauska ilta oli. Ja harvinaisinta täs o se, et oon ottanu kuvia enempi loppuillasta ku alkuillasta, vaikka yleensä se menee juurikin toistepäin. Hienoja otoksia kaiken kaikkiaan :D

0 Comments:

Post a Comment

<< Home