Friday, December 01, 2006

20 päivää, iiks!

(Place Montréal Trustin joulukuusi, jossa tontut roikkuu vessapaperissa. No okei okei, lahjalista se on. Ja tos kuusessa oli joku kolme miljoona liikkuvaa asiaa, joten tietää olevansa tällä mantereella.)

Mähän tulen ihan hetikohta kotiin! Tänään taas koin sellaisen shokkiherätyksen, et se on aikuisten oikeesti jo 1. joulukuuta ja mul ei ole edes joulukalenteria :O En tajuu miten tälläin moka on päässyt käymään ja se pitää sitäpaitsi korjata heti ensi tilassa tänään. Eihän tästä mitään tule ilman joulukalenteria kuitenkaan. 20.12. ainakin se on hyvä juttu, et joutuu syömään loput luukut ihan luvan kanssa etukäteen ennen kuin lentokone ottaa suunnan kohti Eurooppaa. Ainut vaan, et meen haluis millään lähteä.

Tää on niin hassu ja outo maa. Eilen ulkona oli miltei 20 astetta lämmintä (parhaimmillaan taisi 18 astetta näyttää) ja tänään -2c. Ensi viikolla näyttäisi siltä, että saadaan lunta maahan (Weather Network, Montréal) ja päivälämpötilat tipahtaa pakkasen puolelle. Sitä ei ookkaan aikasemmin vielä tänä syksynä koettu, mut ihan kiva kuitenkin päästä käyttämään uutta talvitakkia, jos näitä positiivisia puolia kalastellaan.

(Näin vielä viime viikolla mun huudeilla)



0 Comments:

Post a Comment

<< Home