Thursday, August 24, 2006

More canadian specialities

Osa II

Kuvalliset kortit. Kanadalaiset suorastaan rakastaa kuvallisia kortteja. Niitä pitää olla joka tilanteeseen, jotta voi sitten esitellä naamaansa. Tähän mennessä on joutunu hankkimaan jo kolme korttia erilaisiin tilanteisiin; kohta pitää vissii mennä jo lompakko-ostoksille (tarviikohan lomapkon ostoon jonkun spessukortin, että on lupa kantaa rahaa...). Kortin hakemiseen tarvitaan aina paljon papereita, leimoja, allekirjotuksia ym. tärkeää soopaa, josta vaan saksalaiset voi pitää.

Suojatiet. Suojatiemaali taitaa olla kiven alla, kun täällä ei vaan maalailla seeproja suoratien kohdalle. Saati edes asenneta mitään jalankulkijavaloja. Täällä mennään yli, kun autoille on vihree ja jossain risteyksissä on sitten jenkkileffoista tuttu punainen käsi tai valkoinen kävelevä tyypiö -lamppu. Kun tassu vilkkuu, kääntyvät voi tulla päälle ja kun tassu on punainen, ei saa mennä. Jos taas hyypiö tepastelee, voi semirauhallisin mielin mennä yli. Jos kävelee punaisia päin ja poliisisetä näkee, siitä voi rapsahtaa 70$ sakko. Joten parempi kattoo siltikkin ennenkuin menee suinpäin punaisia päin.

Sairaalahenkilökunta. Tää mestahan on pelkkää ER:aa, ku sairaalatyyppit hengailee ympäriinsä työvaatteissa. Lääkärit menee takki lepattaen ja hoitsut istuskelee metroasemilla ihan niinku muina miehinä. Salee nää sit menee samoissa koltuissa seuraavankin kerran töihin :D IMO, lähinnä näyttää ihan kuin ois karannu jostain...

Ja vielä o pakko kertoo tän päivän suomifiilareista. Luokkahuoneis o tietty kokolattiamattoo vai mitä lienee fabriikkia nyt onkaan lattia täynnä ja ilmastointi humisee siin pään yläpuolella ja sit se lattia täris välillä, sillee skidisti, et persikassa tuntu. Oli oikeesti niin ruotsinlaivan hytti -fiuwikset, et ihan meinas pelottaa :D Vieläkun tarjottiin salmiakkipastillia (suomalaista toki, joku oli viksu ja otti mukaan - minä en), ni ihanku en ois Kanadas ollukkaan.


0 Comments:

Post a Comment

<< Home