Wednesday, August 30, 2006

Important notice: Your flight has been cancelled

Tänään tossa aamulla naureskelin, et miten täältä ehtii pois lähtemään, ku ois niin paljon kaikkee kivaa. Tuli sit mieleen käydä vilkaisemassa British Airwaysin my bookingista, et mites ne lennot menikään. Siellä olikin ylläripylläri: Your flight has been cancelled. Eli Lontoo - Helsinki lento oli peruttu. Olihan ne kiltisti siirtäny mut tapaninpäivän aamulennolle, mut ei oikein lämmittäny hengaa koko joulua Heathrow'lla - paikka tuli kuitenkin nähtyä jo tulolennoilla, ku vietin siellä myöhästyneiden lentojen ym. takia jotain 8 tuntia.

Sit ei muuta kuin Skype esiin ja soittelemaan BA:n tän mantereen asiakaspalveluun, et aaaaaapuuuuvaaaa. Kun kerta jonottaminen ja odottaminen on näiden ykkösharrastuksia, niin pääsin odottelemaan linjoilla jonkun 40 minuuttia "Important notice for people travelling to United States: no liquids are allowed through security point....". Ois soitellu edes jotain hissimusiikkia, mutta ei. Tuota samaa ränkytystä viulumusiikin säestämänä. Oisin toki muuttanu lennon päivämäärää netissä, muttakun ei oo flexilippua. Oikeesti halusin siis vaan jonottaa ja jonottaa ja jonottaa...

Toistaikseksi oon buukannu itteni palaamaan Suomeen 21.12. iltapäivällä, mutta katsellaan mitä jännää tässä ehtii vielä tapahtua. Jos ei muuta, ni salee myöhästyn jatkolennolta Heathrow'lla ;)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home